Polica privatnosti

Internetske stranice www.ethernaut.hr namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda tvrtke Ethernaut Information Technologies d.o.o., u daljnjem tekstu, Ethernaut, i njenih partnera.

Ethernaut poštuje Vašu privatnost i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.ethernaut.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na Ethernaut internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima koje nudi Ethernaut.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Ethernaut osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići

Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj stranici i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.ethernaut.hr moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija preko web stranice www.ethernaut.hr, obavlja se sigurnim komunikacijskim protokolima i zaštićena je snažnom enkripcijom.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Ethernauta, možete zatražiti na info@ethernaut.hr.